Edit

O nama

Osnovna djelatnost preduzeća je podjeljena u nekoliko oblasti i to: Proizvodnja i montaža metalnih konstrukcija, vodovodnih i energedskih instalacija i uređaja. Projektovanje i proizvodnja mašina, hidrauličnih i pneumatskih uređaja i instalacija po zahtjevu kupaca. Usluge servisiranja i održavanja mašina i opreme u industriji i građevinarstvu. Trgovina opremom, repromatrijalom i dijelovima iz oblasti hidraulike, pneumatike, opreme za liftove, pumpe za vodu i mjernoregulacione opreme za automatizaciju i regulaciju u procesnoj industriji.

Kontakt informacije

24/7 SERVIS

051 394 076

Koliko bitnu ulogu softver ima u kontroli lifta?

Koliko bitnu ulogu softver ima u kontroli lifta?

Svakodnevne obaveze skoro su nezamislive bez lifta. Potreba za uštedom vremena uzrokovala je potrebom da ovo prevezon sredstvo bude dio svih stambenih i poslovnih zgrada.

Kompanije koje se bave izgradnjom stambenih i poslovnih zgrada, kao i tržnih centara imaju specifične zahtjeve u pogledu izgleda i dimenzija, ali jedna karakteristika im je zajednička: pouzdanost i sigurnost su nešto što se podrazumjeva.

Pouzdanost samog lifta polazi od njegove unutrašnjosti i mogućnosti kontrole koju kontroliše softver koji se ugrađuje u sam lift, kako bi on bio povezan.

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm